Lennot ja pakettimatkat Thaimaahan

Hotelli Hilton Phuket Arcadia, Karon Beach Phuket Thaimaa

Hotelli Hilton Phuket Arcadia, Karon Beach Phuket Thaimaa

Hotelli Hilton Phuket Arcadia on Karon Beachin rannalla sijaitseva suomalaisten suosima hotelli, jonka korkealaatuinen ja monipalveluinen palvelutarjonta on riittävä hyvinkin vaativalle lomailijalle.


Hilton Phuket Arcadia hotellin upeasti hoidetulla ja useita uima-altaita sisältävällä hotellialueella on runsaasti trooppista kasvillisuutta, aurinkoterasseja baareja, niin altailla kuin terasseillakin.
Hotelli Hilton Phuket tarjoaa todella tasokkaan majoitusvaihtoehdon rentouttavassa ympäristössä!



Hotellin yleisiin tiloihin ja palveluihin kuuluu mm. vastaanotto, rahanvaihto- ja pesulapalvelu, huonepalvelu, sekä useita ravintoloita ja baareja.



Hotellin aulassa on tarjolla maksullinen langaton internetyhteys. Aikuisille kolme uima-allasta ja lapsille ikioma lastenallas, kaikki varustettu aurinkotuoleilla ja rantapyyhkeillä.



Tasokkaaseen tarjontaan kuuluvat myös kauneussalonki, sauna, tenniskenttä, squash, kuntosali ja leikkihuone lasten onnistunutta lomaa varten. Hotellissa on erillinen korkeatasoinen kylpyläalue.



Hotelli Hilton Phuket Arcadian huoneet ovat tilavia ja hyvin varusteltuja. Asiakkaiden käytössä on mm. puhelin, TV, maksullinen internetyhteys, minibaari, vedenkeitin, tallelokero, ilmastointi, hiustenkuivaaja, silitysrauta ja -lauta, suihku, kylpy, wc ja parveke tai terassi.
Hotellin huoneissa on laattalattiat ja lisäksi niihin voidaan sijoittaa yksi lasten lisävuode.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti